photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Welcome to Twitter!

Huh! Olipas päivä! Joku siellä ruudun toisella puolella on saattanut ihmetellä kummallisia postauksia ja päivityksiä tänään blogissa. Olen nimittäin lähes koko päivän touhunnut täällä asetusten puolella ja väsännyt ulkoasua paremmaksi. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka olenkin aika haka tietokoneiden kanssa, niin nämä HTML:n muokkaukset on kyllä ihan oma luokkaansa. Ette arvaakaan kuinka monta tuntia meni noiden seurantapainikkeiden kanssa! Blogin ulkoasun muokkaaminen on meikäläisellä vähän hidasta kun täytyy tuota pikkumiestäkin huomioida. Nappulat ovat kuitenkin vihdoin näkyvissä ja ne vievät suoraan esimerkiksi blogin Twitter- tai Pinterest-sivuille.

Vielä puuttuu ainakin uusi banneri ja sitten ulkoasu alkaakin olla pikkuhiljaa valmis. Bannerin kuvan suhteen en ole aivan varma, joten sitä täytyy vielä vähän makustella. Otan myös mielelläni teiltä vastaan parannusehdotuksia. :) Tahdon ehdottomasti kehittyä tässä puuhassa ja haluan viestittää ihmisille, että tätä hommaa ollaan tosissaan tekemässä. Tietenkin pilke silmäkulmassa ;) Tahdon, että sivu on siistin näköinen ja selkeästi luettavissa. Toivottavasti myös oma persoonani tulee välittymään siinä jollain lailla.

Blogi saa myös ihan tässä lähipäivinä omat Facebook-sivut, joten kanavia löytyy kyllä mitä kautta seurata. Nyt on kyllä niin naatti olo, että painelen tuonne miesten viereen nukkumaan. Ajatus ei kulje enää yhtään. Muistakaahan pysyä huomenna blogitaajuuksilla, sillä myyntiin on tulossa yksi tosi kiva juttu!

Huomisiin! :)


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ulkoasu, aherrus siis kannatti :)

    www.peaceandstyle.fi

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Ansku, toi lämmittää mun sydäntä! Hiljaa hyvä tulee ja oppiihan kokoajan jotain uutta. Huomasin juuri että sullakin on blogi! Tosi kivoja kirjoituksia ja tyylikäs ulkoasu! Ihanaa kun vihdoin löytyi jotain uutta luettavaa. :)

    VastaaPoista