photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uusi meikkivoide: Maybelline Dream Wonder Nude



Olen etsinyt täydellistä meikkivoidetta siitä lähtien kun Biotherm päätti lopettaa Aquaradiancen valmistuksen. Kosteuttava ja e-vitamiinia sisältävä meikkivoide tuntui sammuttavan pintakuivan ihoni ehtymättömän janon. Vaikka koostumus olikin ohut niin silti se peitti tarpeeksi. Kärsin tuolloin erittäin huonosta ihosta ja tämä meikkivoide onnistui silti piilottamaan ihon virheet. Nyt ihoni ollessa hyvässä kunnossa kaipaan meikiltäni mahdollisimman ohutta pohjaa ja heleää lopputulosta.

Selektiivisen kosmetiikan lisäksi olen silloin tällöin kokeillut ns. edullisempia merkkejä. BB-voiteiden vallattua markkinat, löytyi niiden seasta myös minulle uusi suosikki. Maybellinen Dream Pure on toiminut hyvin, ja sen sisältämä salisyylihappo on pitänyt pienet epäpuhtaudet pois iholtani. Kasvot kuitenkin tottuvat helposti samoihin tuotteisiin eivätkä toimi enää samalla tavalla kuin alussa. Päätin siis antaa pientä vaihtelua kasvoilleni ja vaihtaa meikkivoidetta.

Alunperin tarkoituksenani oli kokeilla paljon kehuttua Lumenen Bluria, mutta en löytänyt sopivaa värisävyä itselleni. Lumenen meikkivoiteiden sävyt ovat aina olleet minulle joko liian keltaisia tai punaisia. Sitten silmiini sattui tämä Maybellinen Dream Wonder Nude. Meikkivoide joka lupaa hyvin ohuen ja mattaisen lopputuloksen. Kokeilin sitä hiukan kädelleni ja olin myyty! Tuote levittyy kuin unelma ja jättää lähes puuterimaisen lopputuloksen. Tätä on pakko kokeilla!

Meikkivoide joka on...
  • uskomattoman kevyt
  • nestemäinen
  • peittävä
  • sulautuu ihon sävyyn täydellisesti
  • valoa heijastava
  • puuterimainen 
Tässä on täysin muokkaamaton kuva kasvoistani. Meikki ei näytä enää yhtä hyvältä, koska se oli ehtinyt olla kasvoillani koko päivän. Fiksumpaa olisi ollut ottaa kuva heti levityksen jälkeen ja toinen kuva illalla. Päivän jäljiltä tämä meikkivoide on kuitenkin yllättävän freshi eikä yhtään suttuisen näköinen. Meikkivoiteen lisäksi minulla oli kasvoilla vain aurinkopuuteria ja poskipunaa. Harva meikkivoide pysyy näin siistinä ihan koko päivän.

Pullo on todella riittoisa ja siinä on tippa-aplikaattori. Tämän ansiosta voidetta on helpompi annostella kämmenselälle ja levittää sitten sormin. Kerrostamalla jokainen löytää sopivan suhteen meikkivoidetta iholleen täydellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ostin tuotteen sävyssä Sand 30, mutta Beige 22 olisi voinut olla sävyltään ehkä hitusen parempi. Halusin vähän enemmän lämpöä kasvoilleni ja siksi valitsin tämän tummemman. 

Mitäs mieltä olette lopputuloksesta? Mikä on teidän suosikki meikkivoiteenne? :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti