tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vihdoin Facebookissa!

Iloksenne saanen ilmoittaa, että Simply Nathalie löytyy nyt myös Facebookista! Miten ennen vanhaan kukaan tuli toimeen ilman kännyköitä ja tietokoneita?! :D Yritän askarrella oman nappulan myös naamakirjalle vielä tässä ennen nukkumaan menoa. Huomenna on aikainen herätys, kun tänne tulee heti aamusta miehiä tekemään jotain halkeamatarkastusta. Illasta mennäänkin katsomaan yhtä asuntoa. En millään malttaisi odottaa ja pientä jännitystä on ilmassa. Kamera lähtee ehdottomasti mukaan, niin saadaan samalla otettua vähän asukuviakin. Toivottavasti huomenna paistaa aurinko. :)

Nyt kun blogi löytyy näin monesta eri kanavasta, niin yritän saada organisoitua niiden päivittämisen jotenkin fiksusti. Facebookia pyrin päivittelemään samassa tahdissa blogin kanssa, ja Instagram on sitten nimensä mukaisesti enemmän reaaliajassa. Pinterestissä voi käydä kurkkimassa mm. sisustus aiheisia boardeja.

Aiheita on jonossa, ja tarkoitus on kirjoittaa mm. paljon kohua aiheuttaneesta Fifty Shades of Greysta ja hiusväripostausta on myöskin tulossa. :)

Tässä vielä suora linkki blogin Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/simplynathalieblog


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti