perjantai 13. maaliskuuta 2015

Prada for sale!Tuntuu vähän haikealta luopua tästä upeasta Pradan laukusta, mutta niin se vain on tehtävä. En ala teille valehtelemaan, että myyn laukun sen vuoksi koska kaapista loppuu tila näille niin kutsutuille "rakkauslaukuille". En myöskään etsi uutta tulokasta, jonka voin riemuissani kotiuttaa, ja sitten kaikki on ihan parhautta. Ihan vain suoraan sanottuna ylimääräiselle rahalle olisi nyt käyttöä. Äityisloman loppu lähenee uhkaavasti ja seuraava vuosi tullaan elämään kodinhoidontuella. Olen silti onnellinen, että olen syntynyt Suomeen missä toisella vanhemmista on mahdollisuus olla vauvan kanssa pitkään kotona. Äityisloman jälkeinen kodinhoidontuki on äityisrahaa paljon pienempi, joten kaikelle ekstra rahalle on tällä hetkellä tarvetta. Ehkä sitten kun olen saattanut tutkintoni valmiiksi, palkitsen itseni jollain pienellä luksuksella. Laukut ovat kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi eikä miksikään lemmikin korvikkeeksi...

Myynnissä on siis Pradan Lux Tote kauniissa koboltinsinisessä värissä. Laukku on malliltaan BN1844, joka taitaa olla noista toteista se kaikista suurin. Malli on open tote ja se suljetaan magneettikiinnityksellä. Laukun sivuilla on myös nepparit, joiden avulla sitä saa venytettyä vielä hieman isommaksi. Mukaan mahtuu läppärit, padit ja kaikki muut vempeleet. Materiaali on Pradalle tyypillistä Saffiano-nahkaa, joka kestää todella hyvin kulutusta. Laukku on pitänyt muotonsa eikä se ole pehmentynyt käytössä niin kuin nahalla on yleensä tapana. Sisäpuolelta löytyy kaksi pientä avointa taskua esimerkiksi kännykälle ja muille pienille tavaroille. Lompakko on turvassa vetoketjullisessa taskussa. Olen ostanut laukun vuoden 2013 helmikuussa, joten se on vielä suhteellisen uusi. Mitään käytönjälkiä en siitä juurikaan löytänyt. Ehkä vetoketjuissa pienen pieniä hiusnaarmuja, mutta muuten se on melkein kuin uusi. Laukku on 100% aito ja se on tilattu Pradan omasta nettikaupasta. Kaupan mukana tulee kuitti, sertifikaatti, dustbag ja muut tilpehöörit.

Hintapyyntö: 1300e (Laukkua saa tulla katsomaan ennen ostopäätöstä tai voin lähettää sen vakuutettuna postipakettina. Nouto tietenkin käy).

Pyytäkää rohkeasti vain lisäkuvia niin laittelen niitä sitten sähköpostitse! Asiallisia tarjouksia otetaan myös vastaan inboxissa. :)2 kommenttia:

 1. Voi ei miten kaunis! Harmi että täällä kärvistelee toinen hoitovapaalainen, toivottavasti (ja varmasti) joku ostaa :).

  Ja kiitos Nathalie kauniista sanoistasi! Täällähän näyttää oikein kiinnostavalta, taidan jäädä seurailemaan juttujasi :).

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
 2. On se kyllä kaunis, mutta silti se on jäänyt niin vähäiselle käytölle. Siitä saisi joku nyt ajattoman laukun itselleen. Hoitovapaa rules! :D

  Kiitos itsellesi! On aina hienoa saada palautetta muilta bloggaajilta, se kun motivoi yrittämään vieläkin kovempaa. Ehkä jonain päivänä minäkin kirjoitan vielä jonkun portaalin tai lehden alla. :)

  VastaaPoista