photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Makuu- ja kylpyhuone unelmia

Kerroin eilisessä postauksessa meidän muuttosuunnitelmistamme ja kävin vähän läpi minkälaista kotia olemme etsimässä. Näytin teille inspiraatiokuvia millaisesta keittiöstä ja olohuoneesta unelmoin, ja nyt on vielä makkarin ja kylpyhuoneen vuoro. Makuuhuoneessa hallitsevana elementtinä on iso musta napitettu sängynpääty, jonka ympärille koko kokonaisuus rakentuu. Hotellimainen makuuhuone olisi kiikarissa, koska jostain syystä en voi olla rakastamatta niiden tarkkaan harkittua tyylikästä sisustusta. Puhumattakaan siitä rauhallisesta ja seesteisestä tunnelmasta mikä niissä aina vallitsee.

Kylpyhuone onkin sitten paljon visaisempi juttu! Sitä kun ei voi lähteä remontoimaan noin vain, ja olemme kuitenkin etsimässä ihan muuttovalmista kotia. Haaveissa on sitten joskus ostaa sellainen asunto, joka remontoidaan täysin oman näköiseksi. Nyt kuitenkin mennään näillä valmiilla ratkaisuilla! 




Asuntoa metsästäessä on kaksi asiaa, josta en tinkisi millään. Ne ovat keittiö ja kylpyhuone. Mies ihmettelee miksi minä olen niin kovin fanaattinen sen kylppärin suhteen, sillä eihän siellä käydä kuin vessassa ja peseytymässä. Toki hänkin pitää pienestä ylellisyydestä, mutta ehkä naisena se esteettinen puoli pistää silmään enemmän. Olisi hienoa jos muiden asuintilojen tyyli ja värimaailma jatkaisivat samaa linjaa pesutilojen kanssa. Eli tummaa laattalattiaa tai kaakeleita olisi toivomuslistalla. Valkoiset pyyhkeet toisivat hieman sitä hotellimaista tunnelmaa myös sinne kylpyhuoneen puolelle.

Nyt vain peukut pystyyn, että se kohde joka meillä on tähtäimessä olisi juuri jotain tällaista! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti