torstai 26. helmikuuta 2015

Juicy morning

Tässä tulee yksinkertainen mutta herkullinen fruitie-ohje! Tarvitset vain yhden banaanin, kaksi appelsiinia ja lorauksen appelsiinimehua. Kaikki sekaisin blenderissä, ja jos haluaa niin mukaan voi  laittaa jääpaloja niin lopputulos on vieläkin raikkaampi. :)

Hedelmäiset smoothiet ja fruitiet ovat olleet monen aamun pelastus kun ei ole jaksanut tehdä kunnon aamupalaa. Tällä kertaa syy väsymykseen löytyy lisääntyneestä univajeesta, pojalle on nimittäin puhjennut ensimmäinen hammas<3 Hän nukkuu todella levottomasti ja olenkin suosiolla ottanut hänet meidän viereen nukkumaan. Poika on myös alkanut syömään taas yöllä. Tai tarkemmin ajateltuna hän syö kokoajan. Varmaan kuuden kuukauden tiheän imun kausi meneillään kun maitoa tilaillaan alvariinsa.

Normaalistihan en juo smoothietani ruusun terälehdillä höystettynä, mutta välillä on kiva somistaa näitä kuvia. Ihastelen aina muiden blogeissa ja Instagrammissa kauniita kuvia joissa on nähty paljon vaivaa kuvien eteen ja satsattu tyylillisiin seikkoihin.

Ainiin me olemme vähän katselleet asuntoja sillä silmällä, jos vaikka löytäisimme hieman isomman perheasunnon. Vaikka poika ei tarvitsekkaan vielä omaa huonetta niin muutaman kuukauden päästä alkaa tilat vaatesäilytyksen ja lelujen osalta olla aika kortilla. Lisäksi tämä ikuisella rakennustyömaalla asuminen alkaa vähän kyllästyttämään. Olisi mukava jos luontoa olisi enemmän ympärillä niin että Sohvikin pääsisi kunnolla metsään ulkoilemaan. Lisäksi mietimme että olisiko meistä rivi- tai paritaloasujiksi. Kahdestaan melkein Helsingin keskustassa asuminen sopii vallan mainiosti, mutta nyt pienen pojan vanhempina kaipaisimme ehkä sitä omaa pientä pihaa ja vähän ns. omaa rauhaa. Tästä joutuu kuitenkin jossain vaiheessa luopumaan, niin se ei tunnu niin kauhealta ajutukselta kun muuttaminen jossain vaiheessa on väistämättä edessä. Silti itse muuttaminen ahdistaa. En tiedä mitään niin ikävää puuhaa kuin muuttaminen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti