photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Valentine's day gift ideas


                        1. Keväiset sisustustyynyt 2. Kauniit tuoksukynttilät 3. Pienet säilytysrasiat 
Lähde: Hm.com

Ystävänpäivää vietetään viikon päästä lauantaina, joten kokosin yhteen muutamia erilaisia lahjaideoita, joilla on kiva ilahduttaa ystävää. Itselläni on aika pieni ystäväpiiri, mutta olemme sitäkin läheisempiä. Olen sitä mieltä, että mielummin muutama tosiystävä kuin monta puolituttua. Meillä kaikilla on omat kiireemme, mutta onneksi oikea ystävyys ei tunne aikaa. Juttu jatkuu aina siitä mihin silloin viimeksi ollaan jääty! Toissapäivänä sain kuulla hienoja uutisia, kun ystäväni ilmoitti menneensä kihloihin! Joskus ala-asteen ensimmäisillä luokilla sovimme, että olemme toistemme kaasot kun se aika joskus koittaa. Olimme piirtäneet pieneen ruutuvihkoon minkälaiset hääpuvut haluamme. Muistan elävästi kun ystäväni ilmoitti ettei halua nutturakampausta vaan hänelle riittää ponihäntä ja yksi kukka! :D Niin se aika vaan menee eteenpäin, ja tässä sitä ollaan kohta kaasona. Huh! :)

 1. Pehmeät bokserit 2. Viettelevä tuoksu 3. Tyylikäs solmio
Lähde: stockmann.com

Ystävänpäivähän on alunperin rakastavaistenpäivä, josta se on laajentunut myös ystävien juhlaksi. Niinpä kokosin myös hiukan lahjaideoita, joilla voit yllättää myös rakkaasi. Lahjojen ei tarvitse olla välttämättä suuria tai kalliita. Kukkakimppu tai suklaarasiakin on kaunis ele osoittamaan arvostusta toista kohtaan. Kunhan muistaa kertoa kuinka tärkeä toinen on! :)


 1. söpöt helistimet vauvoille 2. kehittäviä leluja taaperoille 3. hauskat lelut kylpyhetkiin
Lähde: br-lelut.fi

Eikä sovi unohtaa meidän pieniä ystäviä! He jotka riemastuttavat meitä vanhempia joka päivä hersyvällä naurullaan ja hauskoilla jutuillaan. Pienet mini ystävät, jotka rakastavat meitä ehdoitta ja vilpittömästi. :) 

(Ei sisällä kaupallisia linkkejä)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti