photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

torstai 5. helmikuuta 2015

Daily outfit - walking the dog

Täällä mä naputtelen huomista postausta menemään, vaikka pitäisi olla jo nukkumassa. Toisaalta nautin näistä yksinäisistä yön tunneista kun on ihan hiljaista. Saa purkaa ajatuksiaan ja syventyä blogijuttuihin. Oon kyllä yöihminen henkeen ja vereen. Kaikki parhaimmat koulutyöt sekä työhakemukset on kirjoitettu pimeinä yön tunteina. Yöllä on jotenkin paljon luovempi olo!

Blogi sai myös vihdoin sen kaipaamia kunnon asukuvia. Kiitos näistä upeista valokuvista kuuluu äidilleni, joka toimi tänään ensimmäistä kertaa valokuvaajana. Olen todella ylpeä näistä hänen ottamistaan kuvista, sillä hän ei ole koskaan kuvannut muilla kuin vanhalla pokkarilla, ja kännykkäkameralla. Meillä oli oikein hauska päivä! Blogikuvien ottamisen lisäksi juteltiin naistenjuttuja miehen ollessa töissä ja samalla ihmeteltiin pojan touhuja. Meillä loppuu aina aika kesken kun puhuttavaa riittäisi vaikka huru mycket! Ihanaa kun on niin läheiset välit. Myös miehelläni on läheiset välit hänen vanhempiinsa. Pojalla onkin iso perhe ympärillään jonka suojissa on hyvä kasvaa aikuiseksi. 


Asussa itsessään ei sinänsä ole mitään uutta, mutta kunhan nyt päätin esitellä takkilöytöäni vähän tarkemmin. Onkohan se äityis vai mikä, kun pikkuhiljaa alan kallistumaan enemmän ja enemmän klassisten vaatekappaleiden puolelle. Kuvista muuten näkyy kuinka hiusten latvat ovat imeneet väriä enemmän, ja jossain valaistuksessa latvat näyttävät muuta hiusta tummemmalta. Täytyy yrittää tasoittaa tuota värieroa ostamallani värivaahdolla. Muuten olen tyytyväinen tähän ruskeaan hiusten sävyyn ja se tuntuukin taas ihan omalta. Kasvon piirteetkin tulevat kauniimmin esille ja tumma väri korostaa vihreitä silmiäni.




Huomenna ajattelin kaapata pikku vipeltäjän vauvamalliksi ja kuvata materiaalit vauvanvaatepostausta varten. Saa nähdä miten pikkumies jaksaa olla paikoillaan kun äiti vähän kuvaa. Nykyään kun kokoajan pitäisi olla liikkeessä ja paikalla olo on niin tylsää. Loppuun vielä yhteiskuva meidän pienen valkoisen karvaturrin kanssa. Enää kaksi päivää ja sitten alkaa viikonloppu! :)






1 kommentti:

  1. Hehee, nythän mä ymmärrän sun kommentin! Tuo on kyllä ihana paikka asua, vaikka rakennustyöt ovatkin osin vielä kesken :). Mekin asuttiin tuolla vain hetki ja muutettiin sitten vähän tilavampaan paikkaan.

    Tsemppiä muuttoon!

    VastaaPoista