tiistai 3. helmikuuta 2015

The perfect camel coat

Kuten tiedätte olen pitkään etsinyt kunnollista villakangastakkia vaaleassa värissä. Viime viikolla pojan neuvolan jälkeen päätin poiketa kirppiksellä katsomassa löytyisikö sieltä mitään. Kiertelin ja kaartelin kunnes näin tämän upean takin roikkumassa erään nuoren kauniin neidin käsivarsilla. Pyörin ympäriinsä ja odottelin ottaako tämä nuori neitokainen sen. Onnekseni se oli hänelle hieman liian suuri. Pojan esittäessä vaunuista omia vastalauseitaan päiväkävelystä kirpputorille, kokeilin takkia pikaisesti päälle ja siinä se oli. Täydellinen, ajaton ja tyylikäs kamelin värinen villakangastakki! Helsingin Kaivopuistossa sijaitseva kirpputori Kaivarin Kanuuna on kyllä vertaansa vailla. Tälläkään kertaa en lähtenyt kotiin ilman kunnon saalista! Takki on Mangon suit-mallistoa ja se on lähes uusi. Materiaali on 75% villaa joten se on todella lämmin, mutta samalla hyvin kevyt päällä. Kietaistava vyö, sekä kullan väriset vetoketjut taskuissa tekevät kivan pienen pikantin lisän takin ulkonäköön. Korkealle nousevat kaulukset suojaavat hyvin ja lämpimällä säällä ne saavat roikkua rentoina sivuilla. Takki näyttää ja tuntuu erittäin laadukkaalta ja olisin melkein voinut vannoa sen olevan esimerkiksi Filippa K:n tai jonkin muun vastaavan merkin käsialaa.

Muuten viikonloppu on mennyt 5kk rokotuksista toipuessa. Poikamme sai rokotukset viime viikon keskiviikkona ja on ollut siitä lähtien huonotuulinen. Hän on ollut itkuinen ja heti rokotuspäivän iltana oli myös hiukan kuumetta. Onneksi olo näyttää menevän kokoajan parempaan suuntaan, eikä mahanpuruista ja kurjasta olosta tarvitse kärsiä kahta viikkoa. Muistan kuinka meillä huudettiin kaksi viikkoa putkeen ensimmäisten rokotusten jälkeen. Soseiden maistelusta olen myös pitänyt nyt pari päivää taukoa ihan tarkoituksella.

Asukuvat ovat sunnuntailta kun kävimme kaupassa hakemassa Super Bowl-yötä varten vähän evästä. Itsehän en mitään koko lajista ymmärrä, mutta nautin hienoista väliesityksistä. Sääukko ei ollut taaskaan meidän puolella ja räntää satoi taivaan täydeltä niin naamaan kuin kameran linssiinkin. Hiukset ovat vihdoin vaihtaneet väriä, mutta siitä tulossa ihan erillistä postausta! Mitäs pidätte takista? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti