lauantai 4. huhtikuuta 2015

Rippijuhlissa

Pari viikkoa sitten otimme suunnaksi Lohjan, missä vietettiin siskoni nuorimmaisen pojan rippijuhlia. Harmi kun sää oli niin kylmä ja tuulinen kun muina päivinä oli ollut jo niin lämmintä. Seisoimme kirkon pihalla toppatakit päällä hytisten ja sää oli kuin marraskuussa konsanaan. Hirveä viima ja tuuli. Säästä huolimatta tunnelma siskon luona oli lämmin ja kotoisa. Oli ihanaa nähdä koko poppoota taas pitkästä aikaa! Ennen kun tuli käytyä kylässä melkein joka toinen viikon loppu. Monet kerrat olen saanut olla lastenvahtina näille pojan koltiaisille, jotka tänä päivänä ovat jo nuoria miehiä. Toisen kanssa voisi iän puolesta lähteä vaikka baariin! 


Vaatetus sai olla näissä juhlissa hyvin rento, koska kahvittelut pidettiin ihan vain perheen kesken. Päälle heitin Zarasta ostamani mustat käärmekuosiset pillihousut ja Lindexin löysän mallisen peplum-topin. Safari henkeä kunnioittaen päälle iskeytyi taas tämä iki-ihana Versacen leopardikuvioinen jakku. Sain kerrankin houkuteltua toisen pojista tädin kanssa yhteiskuvaan. ;)


Mielestäni tämä kuva on jotenkin niin hellyttävä. Päivänsankari edusti erittäin tyylikkäänä mustassa puvussaan ja lilan värisessä kauluspaidassa. Kainalossa suloinen Paxu, joka on ehkä kiltein staffi maailmassa<3


Maxillakin oli tunnelma katossa! Täytyy kyllä kiittää luojaa ja koputtaa puuta, että meitä on siunattu näin rauhallisella vauvalla. Poika on aina niin aurinkoinen ja hyvällä tuulella. Hänet on helppo viedä mihin vain kun tietää ettei kyläily ole itkua ja parkumista. Pääsiäinen jatkuu huomenna meillä rentoilun merkeissä ihan kotosalla. Sunnuntaina on tarkoitus mennä  mieheni äidin luokse syömään oikein isolla porukalla. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti