perjantai 17. huhtikuuta 2015

Perinteinen marjarahka



Perinteinen marjarahka

  • 2 dl vispikermaa
  • 250g maitorahkaa
  • 200g vadelmia
  • 4 rkl sokeria 
  • 1tl vanilliinisokeria
  • ripaus tomusokeria 

Eilen mieleni teki jotain raikasta jälkiruokaa, ja mieleeni juolahti niinkin perinteinen jälkkäri kuin marjarahka. Muistuu ihan kouluajat mieleen kun aika usein meille pienille koululaisille tarjoiltiin jälkiruoaksi juurikin marja- tai hedelmärahkaa. Minusta rahkat ovat hyviä ja monesti olen esimerkiksi sitä ostanut meille kotiin Stockan Herkusta. Hullareiden Aaverahka taitaa olla melkein parasta!

Tässä nopea ja helppo ohje!

Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita maitorahka kevyesti käännellen kermavaahdon joukkoon. Lisää sokeri ja vanilliinisokeri. Pyörittele kohmeiset vadelmat rahkaseoksen joukkoon, niin että seos muuttuu vaaleanpunaiseksi. Jaa rahka annosmaljoihin ja koristele jäisillä vadelmilla. Ripottele pinnalle hieman tomusokeria. Tarjoile heti!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti