tiistai 14. huhtikuuta 2015

Dress to Impress

Sain siis kutsun Maahantuojien Outlet-tapahtumaan, missä kävimme lauantaina äitini kanssa. Puvut olivat hyvin esillä rekeissä ja kaikki lajiteltuina kokojen mukaan helpottamaan sopivien tuotteiden löytämistä. Valikoimassa oli pukuja ihan laidasta laitaan aina pitkistä iltapuvuista lyhyisiin juhlamekkoihin. Löytyi ilmavia ja kauniisti laskeutuvia sifonkimekkoja, joita suosittelisin esimerkiksi kaasoille häihin. Sifonki on materiaalina kevyt kantaa ja se myötäilee kantajansa liikkeitä kauniisti. Suosin nykyään juhlissa melkein aina nilkkipituisia ja kevyitä maksimekkoja. Olen kärsinyt ikävistä ja esteettisesti ruman näköisistä suonikohjuista jo monta vuotta. Vaahtoruiskutuksessa olen käynyt kaksi kertaa, mutta jalat eivät siltikään ole vielä siinä kunnossa että kehtaisin lyhyitä mekkoja pitää ilman sukkahousuja. Siksi kauniit maksimekot ovat näiden säärien pelastus, etenkin kesällä.

Muutama tunti siinä vierähti kun sovittelin erilaisia iltapukuja ja etsin sitä kaikkein mieleisintä mekkoa itselleni. Äitini löysi itselleen kaksi kaunista lyhyttä juhlamekkoa, joista toinen on tarpeellinen pikkumusta. ;) Vaikka porukkaa oli paljon, niin apua oli kokoajan saatavilla. Paikalla oli erittäin mukavaa ja asiantuntevaa henkilökuntaa, joka auttoi pukujen päälle saamisessa. He antoivat myös opastusta siihen minkälaisia korjausompeluita pukuihin voisi tehdä, ja kuinka paljon ne tulisivat maksamaan esimerkiksi ompelijalla.
Ihan mielettömän upeita malleja ja värejä! Harmi vain kun kaikki mallit eivät istu läheskään täydellisesti omalle vartalolle. Muuten olisin ihan varmasti haalinut ainakin yhden mekon lisää vaateekaappiini. Mitähän se mies olisi tästä tuumannut... ;) Mekkojen lisäksi myynnissä oli myös kenkiä, huiveja, laukkuja ja muita asusteita. Näille kimaltaville strassi-avokkaille menetin kyllä sydämeni<3

Kaapissa odottelee uusi todella kaunis mekko ja nyt vain odotellaan postiaatikosta tipahtelevan kutsuja tilaisuuksiin missä sitä voisi käyttää. ;) Onneksi kesällä on tiedossa ainakin muutamat juhlat mihin valitsemani mekko sopii varmasti.

Kiitos vielä Maahantuojien Outletille upeasta mekkotapahtumasta ja mekosta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti