photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Fashion Stock Sales - Suomi-designia edullisesti


Sain kutsun Fashion Stock Sales-tapahtumaan Vanhalle Ylioppilastalolle, missä kävin ystäväni kanssa lauantaina. Maanlaajuisesti tunnettu muodin ykköstapahtuma keräsi tänäkin vuonna saman katon alle tunnetuimmat suomalaiset suunnittelijat ja kansainväliset merkit. Myyntipöytien takana hyöri Suomi-designin kermaa ja paikalla oli mahdollisuus tehdä huippulöytöjä erikoishinnoin. Myynnissä oli yksittäis- ja mallikappaleita, edellisen kauden kiistattomia helmiä!

Paikan päälle oli saapunut suuri joukko muodista kiinnostuneita, ja minäkin hyökkäysvaunujeni kanssa mahduin puikkelehtimaan Ylioppilastalon kapeilla käytävillä. Heti sisäänkäynnin luona meidän yli pyyhkäisi lämmin tuulahdus Riosta, kun myyntipöydällä komeili super trendikkäitä Hipanema-koruja.

Vähän jäi kyllä harmittamaan kun en jostain syystä omaa Hipanemaa ostanutkaan. Täytyy katsoa jos vaikka kesällä tällaisen vielä itselleni jostain hommaisin! 



Myynnissä oli vaaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja. Tässä mm. parhaita paloja suositulta suomalaiselta Lumi-merkiltä.



Ah ja voih! Nina's oli tuonut myyntiin ihania merkkijuttuja, ja näistä mainitakseni nämä punapohjaiset kaunokaiset lähtivät puoleen hintaan. Niin kuin kuvasta näkyy oli punaisia alennustarroja lätkitty myös muihin tuotteisiin. Ensi vuonna täytyy merkata tämä tapahtuma aikaisin kalenteriin, ja alkaa säästämään!

Hieman väriä elämään!



Sitten viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, suomalaisen vaatesuunnittelun kärkikastia Mirkka Metsola. Mirkalla oli myynnissä upeita juttuja, joista yksi lähti ihan kotiin asti. Ihastuin näistä etenkin kuvassakin vilahtaneeseen vaalean limen vihreään shortsipukuun ja sähkön siniseen rotsiin. Mirkan samplet lähtivät tapahtumassa myös puoleen hintaan.

 Super makeita hiuspantoja- ja päähineitä. Pelastaa pahimmankin badhairdayn!








Sellainen tapahtuma se! Muitakin isoja nimiä nähtiin tänä vuonna, kuten Balmuir, Karhu, Ivana Helsinki, Katri Niskanen, Kirsi Nisonen ja paljon paljon muita. 

Kävikö kukaan teistä Fashion Stock Salesissa viikonloppuna? :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti