keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Casa Largo - Spanish tastes


Etsimme lauantaina kivaa ravintolaa, jonne olisi helppo vain poiketa syömään ja jäädä lasilliselle. Lounasaika oli juuri mennyt, joten ihan heti emme sopivaa ravintolaa löytäneet. Kiertelimme pitkin Helsingin keskustaa melkein Kauppatorille saakka, kunnes keskellä Esplanadinpuistoa nälkä alkoi kurnimaan sen verran pahasti kummankin vatsassa.

Sitten muistin tapas-baari BarCelonan, mutta se olikin vaihtanut paikkaa. Heidän uusi osoitteensa näyttäisikin olevan nykyään Mikonkadulla. Palloillimme takaisin Rautatieaseman läheisyyteen ja päätimme lähteä katsastamaan olisiko Casa Largossa tilaa. Olen muutaman kerran aikaisemmin aikonut tähän kyseiseen ravintolaan mennä, mutta se on viikonloppu iltaisin ollut aina täpöten täynnä.


Meillä kävi äitini kanssa hyvä tuuri, koska sieltä vapautui juuri yksi pöytä kahdelle hengelle. Paikka oli moderni ja siellä vallitsi rento tunnelma. Pöydästämme oli suorat näkymät ravintolan avokeittiöön, mikä toi myös kivan lisän ravintolan tunnelmaan. Casa Largo sijaitsee katutasossa ja sen suurista ikkunoista on kiva seurata ihmisvilinää ja kuvitella olevansa suurkaupungissa.

Ruoka oli todella hyvää, ja paikkana juuri sellainen helppo mitä olimme toivoneetkin. Hintataso oli myös aika edullinen. Tilasin itselleni Casa Largon perunamunakasta, valkosipuikananpoikaa, lihapyöryköitä tomaattikastikkeessa, ja lisäksi paahdettua maalaisleipää. Tämä ruoka vei kyllä kielen mennessään! La comida estuvo deliciosa!

Suosittelen ehdottomasti pistäytymään syömään esimerkiksi isommalla ystäväporukalla tai vaikka kahdestaan. Casa Largo löytyy Sokoksen kulmalta, ja sieltä löytyy ravintolan lisäksi myös baari, tapasbaari sekä viinibaari.

Huomenna on taas syöminkejä tiedossa kun menemme mieheni vanhempien luokse syömään. Lisää herkullisen näköisiä ruokakuvia siis tulossa! Stay tuned! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti