photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Jumpsuit & Earth Tones

Tässä asukuvia viikonlopulta kun kävin Maahantuojien Outlet-tapahtumassa Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Myynnissä oli yli 1000 kaunista iltapukua ja sain kunnian valita sieltä yhden itselleni. Olin niin täpinöissäni tästä ensimmäisestä blogiyhteistyöstä, enkä osannut millään päättää minkä niistä kauniista puvuista ottaisin! Tapahtuman ovet aukesivat jo kello yhdeksän, mutta itse olin paikan päällä vasta puolen päivän aikoihin. Olisi vaan pitänyt herätä aikaisemmin, koska parhaat puvut olivat menneet heti aamulla.

Aamupäivällä valikoimaa oli onneksi jäljellä vielä runsaasti, ja mukaan lähti yksi aivan minun näköiseni mekko. Yleensä pitkät ilta- ja juhlapuvut vaativat aina pientä fiksausta, jotta ne istuvat kantajalleen täydellisesti, sillä jokainen vartalo on erilainen. Kaikkiin iltapukuihini on jouduttu tekemään pieniä korjausompeluita, mutta tämä puku istui päälläni kuin hansikas. Toinen vaihtoehto olisi ollut musta tylliunelma, joka sai nimen Carrie-mekko. Mekko oli kuitenkin liian massiivinen, eikä sille olisi ollut juurikaan mitään käyttöä. Sellainen tanssiaismekko olisi sopinut esimerkiksi Vanhojen tansseihin tai vaikka oopperaan. Onneksi tämä Carrie-mekko oli vähän iso minulle niin ei jäänyt loppupeleissä harmittamaan. Äitini löysi myös pari juhlamekkoa kotiin vietäväksi.

Tapahtuman jälkeen kiertelimme pitkin Helsingin keskustaa ja kävimme vähän shoppailemassa. Oli ihanan kesäinen fiilis kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja siellä tarkeni vähän kevyemmälläkin vaatetuksella. Jumpsuit osoittautui todella hyväksi vaatteeksi kun kokoajan piti olla riisumassa ja pukemassa.

Päivän päätteksi kävimme syömässä ydinkeskustassa sijaitsevassa espanjalaisessa ravintolassa Casa Largossa. Ravintola on tunnelmaltaan rento ja siellä voi nauttia ruokaa muutamasta tapaksesta aina pidempään menuun saakka. Puhuttiin äitini kanssa, että meidän pitäisi järjestää useammin tällaisia äiti-tytär-päiviä. Teki todella hyvää vähän päästä ulos ja kiertelemään  kaupungilla ilman että tarvitsee miettiä kokoajan vauvaa. Mies kuitenkin pääsee lähtemään helpommin ulos niin halutessaan ja käy joka päivä töissä missä näkee muitakin ihmisiä.

Ajattelin tehdä tapahtumasta vielä erikseen oman postauksen, sekä mekosta tulossa juttua myöhemmin asukuvien muodossa. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

P.S. Oliko kukaan teistä lauantaina tuolla Maahantuojien Outlet-tapahtumassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti