lauantai 18. huhtikuuta 2015

Nursery ideas

Pääni raksuttaa tällä hetkellä ihan hulluna kaikista ihanista ja suloisista ideoista pojan huonetta varten. Olen yrittänyt hahmotella tulevan asuntomme värimaailmaa, mutta en osaa päättää pitäisinkö samat värit vai kokeilisinko jotain uutta. Pääasiassahan meidän isoimmat huonekalut ovat mustaa nahkaa (luojan kiitos, nyt kun talossa on yksi sottapytty lisää :D) niin mustan seuraksi lämpöä voisi koittaa tuoda hiekan ja beigen eri sävyillä. Tällä hetkellä makuuhuoneesta löytyy juuri tuota ensimmäisen kuvan sinistä, ja olen aika tykästynyt siihen. Eläinkuosit ovat aina miellyttäneet silmääni ja esimerkiksi seeprakuvioinen lehmäntalja lastenhuoneeseen olisi käytännöllinen, mutta myös kivan näköinen. Jos seepraan päädytään niin tehosteväreinä voisi käyttää mm. raikasta limen vihreää tai vaaleankeltaista. Hmm... tuli tänka på!

Ihania karvakamuja<3 Tietääkö joku, saakohan tällaisia lattiatyynyjä mistään täältä Suomesta?

Jännittävää suunnitella pojan huonetta. Yleensä tämä homma lankeaa jo odotuksen aikana. Toisaalta ihanaa kun ei silloin raskausaikana tarvinnut stressata siitä, saadaanko huone ajoissa valmiiksi, ja onko verhot oikean väriset jne. :D Olisihan se varmasti ollut upea tunne, kun yksi huone olisi odottanut tyhjänä sen uutta asukasta. Pyöreän vatsani kanssa olisin asetellut viimeisiä koriste-esineitä paikoilleen juuri päivää ennen laskettua, ja nallet ne odottaisi hyllyssä innolla uutta unikaveria. Kenties saamme sen vielä kokea, jos päätämme Maxille sisaruksia tulevaisuudessa hankkia.

Kuvat Pinterest

Mitä enemmän näitä Pinterestistä löytämiäni kuvia katson, sen varmemmalta ajatus tuosta seeprataljasta tuntuu. Kaipaan lastenhuoneelta kuitenkin myös sitä samaa modernia linjaa muun sisustuksen kanssa. Enää puuttuu se uusi koti!

Uppoaako teihin eläinkuosit ollenkaan?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti