photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

maanantai 19. tammikuuta 2015

Sophie la Girafe - Arvonta!


Minulla oli täysin selvät sävelet siitä kun meidän pienokainen syntyy, olisi kylpyhuoneessa häntä odottamassa Sophie la Girafen vauvojen ihonhoitosarja. Olin kuullut kehuja tuotteista niin monen suusta ja vain paras kelpaa pikkuiselleni. Toki nyt meillä käytetään myös vaihtelevasti esimerkiksi Liberon babywashia, mutta tiedätte varmaan sen tunteen kun odottaa esikoistaan ja sillä hetkellä vain paras kelpaa. Ostin alkuun aloituspakkauksen, jotta pääsisin heti kokeilemaan kaikkia neljää tuotetta. Starter kit sisältää neljä matkakokoista tuotetta ja niistä on iloa pitkäksi aikaa. Meillä on neljästä loppunut vain tuo hiusten- ja vartalon pesuneste sekä hoitoöljy. Kosteusvoidetta ja paksumpaa kasvoille tarkoitettua rasvaa on melkein koko tuubi vielä jäljellä.


Suosikkini tästä kosmetiikkasarjasta on ihan ehdottomasti tuo Baby hair & Body wash ja Face cream. Vauvan kasvoille tarkoitettu voide oli varsinkin parin ensimmäisen kuukauden ajan ihan lyömätön. Vastasyntyneen terävät kynnet saivat ihoon aikaiseksi välillä pahoja naarmuja, joita sitten hoitelin tällä Face creamilla. Tuoksu on myös näissä tuotteissa kerrassaan vastustamaton. En osaa edes kuvailla mille ne tuoksuvat, mutta sen sekoittaa helposti vauvan ominaistuoksuun. Tätä kun saisi hajuvesipulloon kiitos! 

Sophie la Girafe on ranskalaisen lastentarvike- ja lelujen valmistajan käsialaa. Ranskalainen Vulli tunnetaan maailmalla korkealaatuisten lastentarvikkeiden ja –lelujen valmistajana, jonka tuotevalikoima kattaa vauvan ja leikki-ikäisen tarpeet päivän jokaisena hetkenä, lapsen kaikissa kehitysvaiheissa. Tunnetuin lelu on vuonna 1961 lanseerattu Sophie the Giraffe, joka on ilahduttanut yli 30 miljoonaa lasta! Saimme ristiäislahjaksi ystäviltämme tällaisen Sophie the Giraffe purulelun, joka on nyt jo ollut aktiivisessa käytössä!


Baby Hair & Body Wash:  Kauramaitoa sisältävä hiusten ja vartalon pesuneste. Hillitty vaahtoava koostumus puhdistaa vauvan ihon hellävaraisesti. Valikoidut turvalliset luomulaatuiset aineosat hemmottelevat lapsesi ihoa. Puuvilla kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sopii koko perheen suihkugeeliksi!

Baby Oil: Monikäyttöinen ylellinen vauvaöljy, joka puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee. Hoitavat ja ravitsevat öljyt, kuten auringonkukka-, oliivi-, jojoba- sekä apriikosinsiemenöljy suojaavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Öljyllä voi puhdistaa esimerkiksi ruokailun jäljet kasvoilta, käyttää vaippaiholla tai pehmentää kylpyvettä.

Baby Body Lotion: Valkoista teetä, jojobaa ja karitevoita sisältävä vartaloemulsio ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti vauvan herkkää ihoa. Erityisen hyvin levittyvä ja nopeasti imeytyvä koostumus pehmittää lapsen ihoa ja vahvistaa ihon omaa luonnollista suojaa. Jojobaöljy ja karitevoi kosteuttavat ihoa sekä muodostavat iholle kosteutta säilyttävän ohuen hengittävän suojan. Laventelivesi lievittää ja ehkäisee ihoärsytystä.

Baby Face Cream: Ylellinen vauvan kasvovoide sisältää tehoaineita, kuten aprikoosinsiemenöljyä sekä karitevoita. Aineet muodostavat iholle suojaavan, mutta silti hengittävän pinnan, joka ehkäisee myös kosteuden haihtumista. Valkoinen tee suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Jojobaöljy ravitsee ja suojaa vauvan herkkää ihoa. Pohjoinen mustikkaöljyuute rauhoittaa ja vahvistaa ärtynyttäkin ihoa. 

Ajattelin järjestää teille lukijoille pienen arvonnan ja arpoa yhden Sophie la Girafe alotuspakkauksen, sekä purulelun. Postausta ei ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa, vaan toivoisin rehellisesti tutustuvani teihin lukijoihin ja palkinto menee siis omasta pussistani. 

Arvonnan säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: Kirjoita tämän postauksen kommenttiboksiin tervehdyksesi ja liity lukijalistalle. Jos haluat niin kerro myös minkälaisia juttuja haluaisit blogistani löytyvän? Päivänasuja, vauvajuttuja vai kenties jotain kokkaukseen liittyvää? :) Kaikkien kommenttien jättäneiden kesken arvon yhden Sophie la Girafe tuotepaketin (Tuotteiden arvo 34e). Jätä vastauksesi 9.2.2015 mennessä! :)










6 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa! :)
    Ruokajutut kiinnostaa, eli mielellään lisää niitä :) Kiitos :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Jolana, kiitos kommentistasi ja sydämellisesti tervetuloa blogiin! Ruokajuttuja ja reseptejä pyrin postaamaan useampana kertana viikossa. Huomenna blogissa jätskiohjetta ilman jäätelökonetta! :)

    VastaaPoista
  3. Vauvajutut kiinnostaa kun itsellä oma pikkumies :)
    seppala.hannamaria@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hanna ja tervetuloa myös blogiin! Minkä ikäinen pikkumies siellä on? :) Vauvanvaate postausta on tulossa piakkoin!

      Poista
  4. Kaikki Ihonhoito, terveys ja vauvajutut kiinnostavat.
    mariestrange(a)hotmail.com

    Hyvää Kevään aikaa! :)

    VastaaPoista
  5. Hei Maruska! Ihanaa kun päätit osallistua arvontaan. Hyvää kevättä myös sinne :)

    VastaaPoista