photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

maanantai 19. tammikuuta 2015

What's in my bag?


Välillä innostun katsomaan Youtubesta näitä What's in my bag-videoita. Onko se sitten sitä ihmisen uteliaisuutta vai mitä, mutta on hauska nähdä mitä kaikkia tavaroita ihmiset kantavatkaan mukanaan. Varsinkin silloin kun haikailen jonkun tietyn laukun perään, ovat nämä videot varsin hyödyllisiä. Niistä näkee kuinka paljon laukkuun mahtuu ja miltä se näyttää livenä. Tällä hetkellä omassa menossa mukana kulkee Pradan Lux Tote. Tämä tilava laukku ahmii sisällensä vaikka koko omaisuuden. Pärjäisin paljon pienemmälläkin laukulla, koska kannan aina niin vähän tavaraa mukanani. Siinä mielessä laukkuni sisältö on nopeasti käyty läpi. :)

Mitä laukustani siis löytyy? Kannan aina mukanani Miu Miun krokokuosista lompakkoa/mini clutchia, jonka olen saanut mieheltäni lahjaksi. Ihan hittituote! Silloin kun ei tarvitse ottaa laukkua mukaan, tungen siihen kaiken välttämättömän. Tarvittaessa menee se myös loistavasti pienestä iltalaukusta! Lompakon lisäksi siellä on tietenkin puhelin ja kotiavaimet. Nykyään tällaiset päivät ovat harvassa ja iso laukku täyttyy vauvan tarvikkeista. Pojalle pitää olla aina varalla vaihtovaatteita. Yleensä otan mukaan kaksi bodya, kahdet vaihtohousut ja sukat. Lämmin neule tai huppari löytyy myös kassista. Olen myös varsinainen pipomaakari ja niitä laukussa on yleensä ainakin kaksin kappalein. Pipon on käytävä myös vaihtovaatteiden kanssa. Meikkipussin otan mukaan vain silloin jos olemme pidempään poissa. Huulirasva löytyy korkeintaan jostain takin taskusta. :)


Laukusta löytyy näiden lisäksi tietenkin vielä muita vauvan perustarvikkeita, kuten pyyhe tai kertakäyttöalusta. Vaihtovaippoja, tutti ja kosteuspyyhkeitä. Tämä kauttaaltaan Swarovskin kristalleilla koristeltu tutti oli taas yksi hullutuksistani ennen vauvan syntymää. Onneksi sille on ollut käyttöä! Saimme pojan kummeilta joululahjaksi Gantin ihanan palmikkonauleen. Neule on hiukan vielä iso, mutta tällä kasvutahdilla sekin jää kohta pieneksi. Lisäksi pakkaan laukkuun aina jonkun lelun ja nyt mukana on matkustanut eilen oman postauksenkin saanut Sophie the Giraffe. Sellaisia juttuja löytyy tämän kassialman kassista! Minkälaisia tavaroita teidän laukuista löytyy? :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti