tiistai 19. toukokuuta 2015

Tripping in the high chair jungle

Meillä syödään edelleen sitterissä, vaikka Max täyttää kohta 9 kk. Välillä ruokailut hoidetaan myös hyppykiikussa, mutta vain silloin kun ruoka ei meinaa millään maistua. Syöminen sitterissä on tähän asti sujunut niin hyvin, ettei syöttötuolia ole vain tarvinnut mihinkään. Nyt kun poika ottaa jo ensimmäisiä askeleitaan tukea vasten, olisi ehkä korkea aika siirtyä syömään muun perheen kanssa keittiönpöydän ääreen, niin kuin isot miehet konsanaan. :-)

Kuukausi tolkulla olen selaillut nettikauppoja läpi ja ostoslistalla oli pitkään Bloomin super moderni Fresco. Tuoli istuisi ulkonäöllisesti meidän kodin sisustukseen kuin nenä päähän, mutta yli 500e syöttötuolista on vähän liikaa. Toinen suosikkini oli Mamas & Papas Loop, mutta sekin jäi pois laskuista sen huonon saatavuuden vuoksi.

Perinteinen Stokken Tripp Trapp kummittelee myös mielessä, mutta kun kaikilla on se! Olen silti alkanut lämpenemään sille uudestaan, koska onhan meillä Stokkelta vaunut ja sänky. Olemme olleet niihin erittäin tyytyväisiä, joten miksi emme ottaisi heiltä myös syöttötuolia? Tripp Trapp on saanut poikkeuksellisen paljon kehuja, jos vertaa muiden valmistajien syöttötuoleihin. Tuoli on kuulemma tukeva eikä se keikahda heti kumoon pienen marakatin kiipeilystä. Hinta on sopiva, vaikka lisähintaa tuleekin lisävarusteista joita meillä tarvitaan vielä tässä iässä.Näitä kuvia katsoessa olen 99% varma siitä, että meillekin on tulossa Tripp Trapp! Tuolihan on oikein tyylikäs eikä heti huuda nimeä: "hei minä olen syöttötuoli!".  Se myös kasvaa lapsen mukana ja myöhemmin sitä voi käyttää vaikka keittiön jakkarana. Värejä on joka lähtöön ja varmasti jokainen löytää sieltä omansa. Meille sopisi hyvin musta tai sitten veden vihreä. Harmi kun valjaita saa vain yhdessä värissä. Etukaari olisi luonnollisesti samaa väriä rungon kanssa ja pehmusteissa olen mieltynyt erityisesti näihin kahteen.

Black silhuette, joka näyttää muuten todella tyylikkäältä harmaan rungon kanssa!

Soft stripes näyttäisi hyvältä myös mustassa tuolissa  :-)

Saas nähdä millainen syöttötuoli sitä keskiviikkona oikein lähtee mukaan! Tällä hetkellä pisteet menevät kyllä vahvasti Stokkelle! Mikä näistä väreistä on muuten teidän suosikki? :-)

Kertokaa myös omia kokemuksia kyseisestä tuolista, tiedän että joillakin teistä lukijoista on varmasti kotona tämä Tripp Trapp! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti