Tämä herkullinen tortilla-resepti syntyi ikään kuin lennossa ja luonnollisesti haluan jakaa sen teille täällä blogin puolella. Mieleni teki tortilloja, mutta kaipasin jotain vaihtelua täytteeseen. Jauheliha oli jo niin nähty, eikä ne tuoreet vihanneksetkaan ihan kauheasti houkutelleet. Sitten päässäni alkoi raksuttamaan.
Näin mielessäni herkullisen kanatortillan, jonka välissä olisi raikasta tuoresalsaa ja grillattuja hedelmiä. Ajatukset lipuivat jonnekin kauas turkoosina välkkyvän meren äärelle - missä rommi tuoksuu ja laulu soi.
- 900 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
- 8 kpl tortilla wrappeja
- 1 pussi sydänsalaattia
Paista hunajamarinoidut broilerin fileesuikaleet kypsäksi pannulla ja tarjoa näiden lisukkeiden kera. Sopii loistavasti esimerkiksi evääksi kisakatsomoon! :)
- 2 punaista paprikaa
- 2 pientä sipulia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1/2 nippu tuoretta korianteria
- 2 dl ananasmehua
- 1 limen mehu
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Leikkaa paprika, sipuli ja kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi ja laita lasipurkkiin tai tarjoilukulhoon. Kaada ananasmehu sekä puristettu limen mehu joukkoon. Hienonna korianteri ja sekoita kaikki aineet sekaisin. Lisää oliiviöljy. Anna tekeytyä jääkaapissa sen aikaa kun valmistat loput ateriasta.
- 1-2 dl kreikkalaista luonnonjogurttia
- hunajaa oman maun mukaan
- 1 rkl rommia
- ripaus mustapippuria
Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja mausta lorauksella rommia. Jätin tarkoituksella tarkat mittasuhteet pois, koska sopiva maku selviää vain maistelemalla. Kokeile tätä kastiketta myös esimerkiksi jauhelihapihvien kaverina!
- 1 mango
- 2 banaania
- 2 prk ananaspaloja omassa mehussa, mutta tuoretta ananasta jos vain suinkin mahdollista!
Viipaloi mango ja banaani sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja paista ananaspalojen kanssa kuumalla pannulla kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti