photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Baby On The Beach



Perjantaina taisi olla lämpimin päivä tähän asti ja minäkin ampaisin kevätpörriäisen lailla ulos kamera kaulassa! En malta olla näyttämättä teille, kuinka ihania otoksia sain taltioitua kameran muistikortille. Näistä kuvista on vaikea valita mitkä pääsevät ihan kehyksiin asti, sillä kaikki ovat kertakaikkiaan niin ihania. :-)

Max on matkustanut vielä vaunuissa ja istunut sylissä kun olemme olleet ulkoilemassa. Nyt hän pääsi ensimmäistä kertaa ihmettelemään maailmaa omin voimin. Voi että kuinka hän silmin nähden nautti siitä ihanasta auringon paisteesta saadessaan istua itse maassa. Kuinka onnellinen lapsi osaa olla näinkin pienistä asioista. Hiekka, se oli ihmeellistä! Sitä kauhottiin niin paljon, että housut ja sukatkin olivat siinä. Näitä hiekan muruja saa imuroida vielä ensi kesänäkin. ;) Onneksi vaari on jo tilannut mökin hiekkalaatikkoon uutta hiekkaa. Maxilla on varmasti ilo ylimmillään kun ihan kohta eli juhannuksena päästään tekemään hiekkakakkuja!



Päivä meni siis todella mukavasti, vaikka mies oli poissa koko illan firman kesäjuhlissa. Minä vietin rauhallista... siis vilkasta koti-iltaa näiden kahden ipanan kanssa. Onneksi meitä on siunattu näin rauhallisella ja kiltillä lapsella. :-)



Olen myös niin ylpeä meidän karvaisesta ystävästä, joka on ottanut uuden perheen jäsenen avotassuin vastaan heti ensi hetkistä lähtien. Tämän hauskempaa kaksikkoa saa hakea! Koira ei ole moksiskaan vaikka poika välillä jahtaa tätä ympäri kämppää tai vahingossa vähän tukistaa partakarvoista. Meillä myös jaetaan kiltisti lelut ja tällä hetkellä kumiset ja vinkuvat lelut ovat parempia kuin ne ihan tavalliset vauvojen lelut. ;-)

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

Huomenna olisi tarkoitus saada syöttis paketista ja kokeilla miten ruokailut siinä sujuu. Blogin puolella sellaisia muutoksia, että kuvat tulevat olemaan jatkossa suurempia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokainen kuva täytyy fiksata yksitellen. Puuh! Onneksi tiedän sen olevan sen vaivan väärti! Suurempia kuvia on vain niin paljon kivempi katsella! Vai mitä te olette tästä mieltä? :-)


Nyt katselemaan nukkumattia, hyvää yötä! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti