tiistai 30. joulukuuta 2014

Pretty things in life
Viikkoa ennen joulua sairastuimme koko perhe kovaan flunssaan. Mieheni selvisi taudista muutaman päivän levolla, mutta minä jouduin käymään lääkärissä. Monta päivää meni sängyssä vain maatessa ja olin aivan satavarma että jouluna ollaan kipeitä. Onneksi pöpö ehti kuitenkin hellittää jouluaattoon mennessä ja pääsimme viettämään kunnon joulua. Halusin jakaa teidän kanssanne nämä kuvat näistä kauniista punaisista ruusuista, jotka mieheni toi minulle yhtenä sairaspäivänä piristykseksi. :)


Vauvakaan ei säästynyt flunssalta, mutta onneksi hänellä pöpö oli huomattavasti lievempi. Niin ikävää joutua katsomaan vierestä kun näin pieni sairastaa. Näin pikkuisille kun ei kunnon lääkkeitä voi vielä antaa. Flunssasta huolimatta poika oli reipas oma itsensä, kun me aikuiset valitettiin kovaan ääneen kurjaa oloamme..Ruusut ovat vieläkin voimissaan vaikka ne ovat yli viikon vanhoja! 1 kommentti:

  1. Kauniit ristiäiset⛪️Minua kiehtoo ortodoksisuus kovasti. Olisi mukava, jos voisi tutustua johonkin ortodoksiin ystävänä ja päästä kirkollisiin toimituksiin mukaan 💛

    VastaaPoista