torstai 11. joulukuuta 2014

Feeling Guilty?


Talven tullen kaipaan tuoksultani lämpöä ja tummia sävyjä. Olen aina rakastanut hajuvesiä, joissa on hieman mausteisuutta. Tyttömäisen makeat kukkaistuoksut jätän suosiolla kauppojen hyllyille. Tämän vuoden Gucci Guilty Intense on aromikkaampi ja intensiivisempi versio edeltäjästään. Kullan hohtoinen hajuvesipullo kätkee sisälleen itämaisen puutarhan joka huumaa kantajansa sen salaperäisellä tuoksullaan.
Pictures: Google

Tuoksu on seksikäs, houkutteleva ja provokatiivinen. Pehmeää ja pulleaa hedelmäisyyttä siihen tuo makea persikka ja kirpeä mandariini. Ensituoksussa voi aistia selvästi eri lilan ja valkoisen sävyissä tuoksuvat kauniit Syreenipuut. Pidän myös sen modernista ulkomuodosta, joka on suunniteltu asusteeksi Guccin uusien laukkujen rinnalle. Tuoksu myös viipyy iholla pitkään eikä haihdu pois kesken päivän. Tuoksu joka vaatii kantajaltaan rohkeutta!

Ensituoksut: Mandariini, rosépippuri
Sydäntuoksu: Syreeni, orvokki, heliotrooppi
Pohjatuoksu: Patsuli, ambra

Guccin Guilty sarjaan kuuluu tietenkin tuoksut myös miehille. Miehille suunnattu Gucci Guilty Intense Pour Homme on raikkaan sitruksinen ja häivähdyksen itämaista vivahdetta siihen tuo korianteri. Miehen ihoa hellii myös pehmeän tuoksuinen laventeli ja eksoottinen appelsiininkukka.

Loistava joululahjaidea rakkaimmallesi!

Ensituoksut: Sitruuna, korianteri, laventeli
Sydäntuoksu: Neroli, appelsiininkukka
Pohjatuoksu: Patsuli, sedripuuEi kommentteja:

Lähetä kommentti