perjantai 3. heinäkuuta 2015

Päiväkävelyllä

Tässä kuvia keskiviikolta, kun kävimme koko perhe pienellä päiväkävelyllä. Ihanaa kun mies on vielä lomalla, niin minullakin on päivisin seuraa. Olen myös saanut rauhassa keskittyä blogijuttuihin, joka on jo täyttä luksusta. Mieskin on varmasti nauttinut siitä, että on saanut olla enemmän kotona ja viettää aikaa pojan kanssa. Toisin sanoen aika win-win-tilanne! ;-)Loppu loma taitaa sujua yhtä rennoissa tunnelmissa kuin tähänkin asti. Ihan turha ottaa kauheeta stressiä, siitä että lomalla pitää pakosti tehdä jotain. Monesti kuulee sitä, että varsinkin lapsiperheissä koko kesäloman ohjelma on suunniteltu valmiiksi viimeistä piirtoa myöten. Eräs tuttavaperhe jopa laatii tarkan aikataulun näille suunnitelmille. Huh! Siinähän saa vain perheriidan aikaiseksi! Miten teillä hoidetaan lomien suunnittelut? Menettekö enemmän fiilis pohjalla, vai onko suunnitelmat paperilla jo ennen loman alkua? :-)

Sitten ihan asian vierestä, mutta eikö Max näyttäkin söpöltä tässä asussa? Mies vitsaili, että poikahan on ihan selvästi menossa pursiseuran vuosikokoukseen! :-D Noh, ehkäpä tuo Ralph Laurenin mariininsininen neuletakki antaa vähän sellaisia viboja, mutta hurjan söpö hän on silti!
Huomenna olisi tarkoitus lähteä Maxin ja hänen kummitätinsä kanssa käymään Porvoossa. Käymme varmaan jossain syömässä ja kiertelemme pitkin vanhan kaupungin katuja. Brumbergillakin voisi pistäytyä! Emme ole nähneet pitkään aikaan, joten juttua riittää varmasti koko päiväksi!

Oikein aurinkoista ja helteistä viikonloppua kaikille! :-)


1 kommentti: