perjantai 12. kesäkuuta 2015

Black Tripp Trapp

Päädyimme siis tähän Stokken Tripp Trappiin, joka on ollut nyt käytössä noin kaksi viikkoa. Pienen koeajan jälkeen ajattelin vähän kertoa fiiliksiä siitä, miten tämä syöttötuoli on lähtenyt toimimaan meillä käytännössä. :-)

Kävimme hakemassa tuolin suoraan Ruoholahden Vaunuaitasta. Tuolin lisäksi kaikki tarvittavat lisäosat löytyivät suoraan hyllystä ja myymälän varastosta. Saimme siis koko paketin kerralla mukaan, helppoa kuin heinän teko! Suosittelen lämpimästi Vaunuaittaa jos tarvetta löytyy esim. Tripp Trappille tai muille lastentarvikkeille.

Stokke on tehnyt kokoamisen todella helpoksi ja tuoli oli pystyssä käden käänteessä. Tripp Trappin mukana tulee kaikki tarvittavat osat. Edes ruuvien kiristämiseen ei tarvita ruuvimeisseliä, vaan niiden kiristäminen tapahtuu pienellä kuusiokoloavaimella. Ohjeet ovat myös aika simppelit ja koottavaa on todella vähän.
Pientä miinusta tulee kyllä siitä, että kokoamisen lomassa tuolin pinta naarmuuntuu todella helposti. Sama juttu oli myös Stokken sängyn kanssa! Tuolin istuinlevyjen kanssa sai myös taistella saadakseen ne paikoilleen. Jouduin muutamaankin otteeseen avaamaan ruuvit ja laittamaan levyt uudestaan. Tuolin ohjeissa olisi myös voinut olla maininta siitä, että valjaat asennetaan tuolin kokoamisvaiheessa. Valjaat ovat tästä syystä vielä paketissa. Istuinpehmuste myös valuu ikävästi pois, koska sekin kuuluu kai pujottaa istuinlevyjen väliin. Pientä hienosäätöä tarvitaan siis vielä!

Tripp Trapp on kyllä tyylikäs ja mustana se sopii meidän mustavalkoiseen sisutukseen hyvin. Hinta on aika suolainen kaikkien lisäosien kanssa, mutta ilman niitä tuolilla ei tekisi vielä mitään. Meidän paketti kustansi noin 350e ja siihen kuului itse tuoli, babyset, valjaat ja table top-alusta. Epäilyistä huolimatta, Table Top oli hyvä ostos. Ruoat ovat pysyneet hyvin alustalla ja Max tykkää katsella sen värikkäitä kuvia. Pehmusteet ansaitsevat myös ison plussan. Ne ovat saaneet osakseen paljon tahroja mm. tomaattia, vesimeloonia, kurpitsaa ja pinaattia. Kaikki tahrat ovat lähteneet vain märällä pyyhittäessä! :-)

Eli summarum...

+ helppo koota
+ ulkonäkö
+ monta värivaihtehtoa
+ tukeva ja turvallinen
+ tuoli kasvaa lapsen myötä
+ vaihdettavat ja irrotettavat pehmusteet
+ hyvät lisävarusteet
+ liukuesteet

- hinta (lisäosineen kallis)
- naarmuuntuu helposti
- istuin levyjä hankala saada paikoilleen
- valjaat asennettava tuolin kokoamisvaiheessa
- pehmusteet valuvat (ei laitettu oikein)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti